torstai 13. kesäkuuta 2013

Wok wok


Helppoa, nopeeta, maistuvaa ja aika edullistakin on wokkaaminen. Tähän ei edes tartte lisätä nuudelia, kun se on muutenkin tarpeeksi ruokaisaa. Kasviksia vaihtelemalla tästä on helppo tehdä vaikka minkälaisia muunnelmia, joten ei tartte myöskään kyllästyä.


Kana-kesäkurpitsa-wokki (3 annosta)



350 g hunajamarinoituja kanasuikaleita
1 sipuli
3-4 valkosipulin kynttä
4 porkkanaa
3 pientä perunaa
1 kesäkurpitsa
1 tl punaista currytahnaa


Pilko kuoritut sipulit, valkosipuli, peruna ja porkkana pieniksi paloiksi/suikaleiksi. Pese kesäkurpitsa ja pilko paloiksi. Laita wokkipannulle öljyä ja paista kanasuikaleet, sipulit, valkosipulit ja porkkanat. Lisää pannuun muutaman minuutin päästä perunat ja paistele n. 10 minuuttia. Lisää viimeisenä kesäkurpitsat ja paistele muutama minuutti. Mausta currytahnalla ja tarkista maku. Tarjoa esim. pilkottujen kirsikkatomaattien ja kurkun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti