Blogi sisältää pääasiassa helppoja kotiruokia, sillä kokkaaja ei ole mikään ammattikokki. Uusien makujen kokeileminen ja ruuanlaitosta innostuminen saavat tämän bloggaajan liikkeelle.
maanantai 13. toukokuuta 2013
Pinaattikeittoa
Nyt alkaa postaukset tulla vähän jälkijunassa, mutta pääasia, ettei jää kokonaan laittamati. Tämän pinaattikeiton alkuperäisen ohjeen bongasin Pirkka pinaattipussin kyljestä ja löytyy se myös Pirkan sivuilta. Itse tein aika paksun version ja laitoin maitoa miltei puolet vähemmän. Keitto on kuitenkin tosi nopea ja helppo valmistaa. Ainoa vaara on, että maito saattaa palaa pohjaan, mutta hämmentämällä siitä selviää.
Pinaattikeitto (2-3 annosta)
3 rkl margariinia
1/2 dl vehnäjauhoja
0,5 l maitoa (voi laittaa myös enemmän)
1 ps (150 g) pakastepinaattia
1 tl suolaa
1 tl sokeria
(valkopippuria)
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita jauhot joukkoon. Lisää noin puolet maidosta, sekoita ja lisää loppu maito, kun seos on kiehahtanut. Lisää jäinen pinaatti ja anna kiehua pari minuuttia samalla sekoittaen. Maitoa voi lisätä, jos keitto vaikuttaa liian paksulta. Mausta ja maista. Tarjoa keitettyjen kananmunien ja kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti