keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kolmen sipulin tonnikalapastaa


Taidan olla melkoinen sipulin ystävä, kun laitan sitä jokaiseen ruokaan. Tähän laitoin lisäksi vielä kevätsipulia, mutta täytyy sanoa, paremmin se sopii esim. salaattiin, josta sen voi maistaakin. Tässä se hieman hukkui tuonne sekaan. Mutta olipahan jotain vihertävää väriä ruuassa. Herkullista herkkua oli tämäkin.

Tonnikalapasta (2-3 annosta)

150 g täysjyvä fusilli -pastaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
(2,5 kevätsipulia)
1 tlk tonnikalaa paloina
1 tlk (500 g) tomaattimurskaa
1 tl provinssin yrttimaustetta
ripaus sokeria
suolaa
mustapippuria

Laita pasta keittymään ohjeen mukaan. Pilko pieniksi sipuli, valkosipuli ja kevätsipuli ja kuullota pannulla öljyssä. Itse käytin hyväksi tonnikalapurkin öljyn. Lisää pannulle tonnikala ja pyörittele kevyesti pannulla. Lisää seuraavaksi tomaattimurska ja yrttimauste. Kiehauta ja hauduttele muutama minuutti miedolla lämmöllä. Lisää lopuksi mausteet ja tarkista maku. Sekoita keitetty pasta ja kastike keskenään ja nauti (mielellään salaatin kanssa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti